Blog Jam Session – vår dag!

Nyss hemkommen från en väldigt rolig dag!

Anlände med tåget till Stockholm vid elva och vi sedan bort mot operan. Det skulle inte börja förrän tolv så vi promenerade runt lite innan vi gick in till Café Opera.

Det serverades vegetariska- alternativt kyckling- typ tunnbrödsrullar och drickor från Vitamin Well.

Jag och Emma hamnade i samma grupp, men Alexandra hamnade i en annan grupp. Det var fem stationer och vår grupp fick börja med att bli sminkade av the body shop

Efter det blev vi proffsfotade och ska få fotona nästa vecka. Fotot jag fick se såg väldigt bra ut så jag hoppas det är det när jag väl får det också =) Jag och Emma fick tagit ett par bilder tillsammans också.
Emma – nysminkad och fotad!

Sedan var det dags för fotoskola, som Expert stod för. Jag fick gjort ett par inställningar med kameran och fick lite tips och råd. Så nu kör jag med manuellt läge och har lämnat autoläget bakom mig 🙂
Ska köpa mig en extra blixt till kameran och förmodligen ett UV-filter också. 
Foto på Emma med lite nya inställningar på kameran 🙂
Sedan var det en liten kafferast. När vi kom hade vi fått varsin lott med ett nummer på och Expert hade tre vinster. En fotobok, en Canvastavla och första priset var en kamera. Varken jag, Emma eller Alexandra hade turen att vinna någon av vinsterna, men en mycket glad mamma vann den fina kameran 🙂
Man kunde tävla hos meandi som tävlade ut ett par byxor och en t-shirt men inte heller där hade vi turen att vinna. 
Mitsubishi hade även dem en tävling – där vinsten är att vinna en vecka i deras elbil med sitt bloggnamn uppstrajpat. 20 april är sista tävlingsdag så efter det får man reda på om man vunnit!
Sobea hade också en tävling där man ska färglägga en mysdress och den mysdressen hon gillar mest kommer hon att tillverka i sin nästa kollektion och vinnaren får då ett set.
Efter kafferasten var det bloggskola. Det var lite ont om tid och väldigt grundläggande så jag kände inte att den informationen tillförde mig något.

Sedan var det dags för blogglounge. Tyvärr hörde jag ingenting av det som sades eftersom vi satt i ett rum med massa andra och ljudnivån var väldigt hög. Men jag fick laddat ner ett fotoredigeringsprogram som jag förhoppningsvis får användning för.

Tiden rullade på och klockan hann bli tio i fyra. En kort avslutning och utdelning av goodiebag och sedan traskade vi bort mot tågstationen igen. Fick köpt lite att äta, satte oss på tåget och påbörjade den nästan 5 timmars långa resan hemåt. Tiden gick fort men tyvärr kunde vi inte se på melodifestivalen då internet inte ville ansluta så bra…

En toppendag har det varit och jag är mycket nöjd! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.