Blafre vattenflaska från www.Ekokul.se

Hos Ekokul hittar du innovativa & roliga barnleksaker. Pedagogiska, schysst producerade och ekologiska leksaker.
Du har väl inte missat tävlingen där DU har möjlighet att vinna ett presentkort värt 300 kronor att handla för hos Ekokul? Tävlingen hittar du här.

I veckan fick vi hem ett paket från Ekokul; en underbar dricksflaska av märket BLAFRE.


Den 70:tals inspirerade designen är såklart charmig men det är inte det som gör denna flaska speciell! Flaskan är nämligen tillverkad av rostfritt stål – vilket vi plastbantande ekonördar tycker är toppen *ler*. Det som dock är mycket viktigt att känna till är att det även finns flaskor av aluminium, men dessa har en beläggning på insidan – vilket du slipper när du har produkter i rostfritt stål. 
Plastdelarna i korken är dessutom testade för att säkerställa att de är fria från BPA och ftalater.

Det som för mig/oss gör denna flaska speciell är att den utöver ovan levereras med två korkar. Toppen tycker jag då de olika korkarna passar för olika ändamål; olika typer utflykter, olika destinationer och för olika personer. 

Drickpipen är såklart toppen för de mindre barnen, eller som man ska dricka direkt ur flaskan, men den andra korken är toppen om man har med en dryck som ska hällas i glas. Tillbaka till Ekokul! Flaskan levererades snabbt efter utskicket och var bra förpackad. När man beställer från ekokul kan man vara säker på att frakten aldrig blir mer än 50 kronor, oavsett hur mycket man beställer. Frakten visas i kassan och man kan, beroende på vad man beställer, få betala 24, 36 eller 50 kronor i frakt.

Det jag uppskattar med Ekokul är att man kan finna så mycket roligt där. Allt från giftfri vattenfärg till pyjamaser till matlådor till allt för barnkalaset – och självklart en massa leksaker, både för små och stora. 


Jag vill rikta ett stort tack till Ekokul och önska er tävlande lycka till i tävlingen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.