BenBat Nackkudde och Solskydd

Jag är Bloggtestare för Careb och häromdagen fick jag hem ett paket!

BenBat solskydd i bil och BenBat Nackkudde är två produkter vi valt att testa.

BenBat Nackkudde är väldigt söt, dottern älskar utseendet på den, och jag tycker att det är väldigt smart att den har olika ytor på fram och baksida (fleece och polyester), vilket är tänkt att passa både sommar- och vinteranvändande.

Den är utformad på ett helt annat sätt än nackkuddar jag tidigare sett och jag tycker att det är så smart att den inte är så tjock där bak vid nacken – detta för att Tindras huvud ofta trillat framåt då hon haft nackkuddar vi tidigare haft. BenBat Nackkudde kan hon istället bekvämt luta sig tillbaka mot!

Magnetknäppet framtill är supersmart, då det håller ihop ”benen” på pingvinen och gör så att både nacke och kind får stöd.

Och när man inte vill använda den som nackkudde går den ju såklart att mysa med som ett vanligt gosedjur =)

BenBat solskydd är även det estetiskt tilltalande. Det filtrerar bort UV-ljus och fungerar såklart som ett vanligt solskydd dvs. gör så att barnen slipper få solljuset rakt i ansiktet/ögonen.

Solskyddet har även tre färgglada ringar. Då dagsljuset skiner genom dessa skapas fascinerande strukturer vilket stimulerar barnets sinnen. Min dotter finner dessa ringar väldigt fascinerande =)

Man fäster solskyddet genom att veva ner rutan, ”hänga” två fästen på rutan och sedan veva upp rutan igen. Det går även att vika upp solskyddet genom kardborre-fästen.

Tindra älskar sitt nya solskydd och det enda jag har att anmärka på är att det inte hänger lika snyggt som på produktbilden, vilket beror på att vår bils rutor inte är raka tillräckligt långt upptill på rutan. Detta gör att kanterna på solskyddet inte riktigt får plats vilket gör att det inte hänger helt slätt. Detta påverkar såklart inte funktionaliteten och maken har inte ens noterat det ^^

Ni hittar Careb på deras hemsida men även på facebook!

Vill rikta ett stort tack till Caroline på Careb AB som ville ha med oss som bloggtestare för Careb !

5 reaktioner på ”BenBat Nackkudde och Solskydd

  1. åh vad kul att vara bloggtestare!
    solskyddet såg ju inte alls dumt ut. har just nu hellokitty på vårt och det är lite sönder efter att ha lekts med..
    nackkudde har vi också det är perfekt när man åker långa sträckor som vi ofta gör.
    härlig blogg, ska genast läsa vidare!

  2. Den där nackkudden ser ut att vara himla bra! My faller alltid framåt när hon somnar i bilen. Var inne på deras hemsida men hittade inget pris, Vet du vart den finns att köpa och vad den kostar? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.