Bee’s Wrap

 Jag har nya favoriter i köket! De heter Bee’s Wrap och är ett naturligt, ekovänligt och plastfritt alternativ till plastfolie och aluminiumfolie.

IMG_0534
Frukostmackan som äts på jobbet varje morgon packas in i Bee’s Wrap! Skålar med diverse innehåll; såsom chokladbollssmet, risgrynsgröt, guacamoleröra etc. täcks även dem med Bee’s Wrap.

Jag har köpt både storlek Small och Large.
Small är 17,78 cm x 20,32 cm och Large är 33 cm x 35,56 cm.

Small passar bra till mindre skålar och Large används till större skålar samt till frukostmackorna. Tindra ville ha med paprika till skridskoskolan förra helgen och den slogs in i Bee’s Wrapp också.

Vi slutade med plastfolie för längesedan och har lagt all överbliven mat etc i glasbyttor med lock, men frukostmackorna har transporterats i påsar varje dag fram tills för ett par få veckor sedan när jag äntligen beställde dessa toppenprodukter!

Bee’s Wrap är tillverkad av ekologisk bomullsmuslin, bivax, jojobaolja och kåda. Denna kombination ger en följsam och förseglande folie som kan användas om och om igen. Bivax och jojobaolja har antibakteriella egenskaper som hjälper till att hålla maten fräsch och blir den kladdig så är det bara att skölja den med kallt vatten.

Har ni hört talas om Bee’s Wrap? Har ni kanske också dem hemma? I vilket fall så kan jag verkligen rekommendera dem, det var helt klart ett bra inköp =)

En reaktion på ”Bee’s Wrap

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.