Bättre sent än aldrig!

Jag valde att inte köpa julkalendrar med choklad till barnen då jag först inte hittade någon med ekologisk choklad. När jag äntligen hittade det så var de slut! Typiskt, tänkte jag men glömde sedan av det.

Tindra frågade en dag i början av december hur det kom sig att vi inte hade en julkalender med choklad, men förstod när jag förklarade varför. Underbart med förstående barn ibland!

Förra veckan, när jag var tittade in hos Lapland Eco Store för att beställa lunchlådor av glas (en annan typ än de vi redan har) så såg jag att de hade erbjudande på chokladkalendrarna. Passade på att köpa varsin till barnen men blev samtidigt sugen på ekologisk kexchoklad så det blev ett par utav dem med.

IMG_0640

När paketet igår kom hem var jag bra sugen på att äta upp all choklad i de luckor vars dagar redan varit, men Rickard höll inte med mig,. Valde därför att öppna lucka 1 i bägge kalendrarna, för att i alla fall få smaka på chokladen – och den var god, riktigt god!

I morse bad jag barnen att titta bakom varsin kudde i soffan, där chokladkalendrarna var gömda. Två glada barn började därför dagen med choklad och eftersom det nu finns fler luckor att öppna än dagar kvar i december så får det bli choklad både morgon och kväll resterande dagar =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.