Barnkalas på Bushuset

Vilken dag! Lyckat kalas, nöjd dotter och svettiga kalasgäster – kan det bli bättre?

Kalaset på Bushuset i Torslanda blev bättre än jag vågat vänta mig! Vi kände oss välkomna direkt när vi kom in och såg tavlan där Tindras namn stod uppskrivet. När alla barn kommit fick de på sig västar och sedan var leken igång.

kalas1

Efter 45 minuters lek serverades korv och bröd. Alla barn sjöng för Tindra och hon fick öppna många fina presenter. 

Jag blev positivt överraskad över att barnen tillfrågades om de ville ha mer korv och dricka och detta sedan hämtades till de barn som önskade mer. De fick själva välja dryck och även om de önskade strut eller isglass.

kalas2När maten var intagen var det fullt ös igen! Jag som satt stilla på en stol var helt slut efter kalaset och att barnen var svettiga förstod jag betydde att de haft kul =)

kalas3Innan avfärd fick alla barn balong och godispåse – något som våra barn åt upp i bilen på vägen hem. Tindra fick även en present från Bushuset i Torslanda – ett kort med 3X gratis bus – underbart!

Direkt när vi kom hem ville Tindra titta mer på alla paket hon fått från sina fina vänner. Hon målade i blocket hon fick, byggde med Lego:t, har redan bokat in biobesök för nästa helg och bytte om till klänningen hon fick. Nöjd dotter = nöjd mor!

Kalasandet är dock inte slut ännu! Idag kommer delar av närmaste släkten hit och grattar min stora lilla flicka =)

2 reaktioner på ”Barnkalas på Bushuset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.