Barnens Flyghelg på Aeroseum

Fick ett sms från Alexandra imorse som tipsade om Barnens Flyghelg. Jag, som inte riktigt bestämt vad vi skulle hitta på idag nappade direkt på idéen. Gjorde i ordning lunch till barnen som packades ner, mellanmål, regnkläder, blöjor och annat smått och gott. 
Vid 10:30 gick vi hemifrån. Tog bussen till backaplan för att ta buss 35 därifrån och det var ju tur att vi gjorde det istället för att gå över mot Tuve och ta 35an direkt därifrån. Det var SJU (!) familjer med barnvagnar som ville på bussen… Jag och två till fick plats med våra barnvagnar. En pappa fällde ihop sulkyn, ställde den bredvid våra barnvagnar och gick och satte sig med sin son. Familjen som hade två barnvagnar, en vagn med liggdel till den lilla bebisen och en sulky till det större barnet.. ja de lät vagnen med liggdelen stå kvar vid busshållplatsen, fällde ihop sulkyn och gick på bussen… Tja, så kan man ju också göra…

Först ville Tindra hoppa i hoppborgen!

Sitta i brandbilen var spännande men hjälmen var på tok för tung för hennes nackmuskler *ler*

Stod i kö i lite drygt 40 minuter för att Tindra skulle få åka helikoptern (som bogserades på marken). Precis innan det var vår tur kom Alexandra, och Tove som också ville åka fick åka med oss. Tristan tyckte det var spännande och ville pilla på precis allting (inte ett dugg förvånad..)

Tindra ville såklart rida och fick idag testa på att rida på en islandshäst =)

Efter ett par timmar gick vi in på själva aeroseum, tittade på en massa plan och helikoptrar. Barnen fick testa på att sitta lite varstans..

Tristan fick idag övat på att gå i skor, både inom- och utomhus. Det gick utomordentligt bra =)
Både jag och barnen har haft en riktigt rolig dag (om man bortser från Tindras gnäll och tjat på väg till bussen och från bussen).

4 reaktioner på ”Barnens Flyghelg på Aeroseum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.