Balthazar, Stellas & Vänner

Efter att vi varit på Skara Sommarland styrde vi kosan mot Annika och hennes familj. Klockan var relativt mycket när vi kom och då barnen hållit igång under många timmar trodde jag de skulle slockna direkt men de fattade snabbt tycke för Rasmus, Jonathan och Noah och de lekte allihop tills det verkligen var dags att sova. 

I söndags besökte vi tillsammans Balthazar Science Center i Skövde. De lekte utanför i närmare en timme innan vi ens kom in och barnen hade riktigt roligt. Man fick i entrékassan en polett per barn till bilarna utanför och det var med glädje som barnen körde runt i bilarna. 

balthazar1

Inomhus fanns massor med roliga experiment. Det bästa av allt tyckte barnen nog att verktygsrummet var. Där byggde de (eller rättare sagt: jag och Rickard) varsin bil. Tindra och Tristan var med på en liten föreläsning om verktyg och fick sedan en lapp med instruktioner. När de utfört allt fick de varsitt verktygskörkort =)

balthazar2

Efter matpausen hade vi egentligen tänkt åka för att bada men regnet öste ner och det blev istället ett besök på Stellas Lekland. Även där hade alla barn kul och de lekte så att svetten rann!

StellasLekland

Väl hemma hos Annika igen fick vi samlat ihop alla barnen (Isabella kom tyvärr inte med på bilden). Inte det lättaste att få flera barn att sitta stilla och titta in i kameran – men fyra av fem lyckades vi med *ler*

IMG_9562

Barnen fick, innan de la sig för natten, kramat varandra hejdå – då vi skulle åka tidigt på måndagsmorgonen. Tindra och Rasmus som verkligen funnit varandra pussades på munnen och envisades med att sova i samma säng, men la sig tillslut för att sova i varsin säng =)

En riktigt mysig mellanlandning under semestern. Tindra bjöd såklart Rasmus på sitt kalas och vi ser alla fram emot att få träffa familjen Nilsson Pettersson snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.