Baksöndag

Denna regniga söndag har jag tillbringat i köket. Ruskigt tråkigt väder men å andra sidan perfekt för att kunna baka hela dagen lång.

Dottern sov hos mormor i natt och kom hem efter middagstid så jag kunde ägna min fulla uppmärksamhet åt sonen. Mysigt!

Han hjälpte mig att rulla närmare 60 morotsbullar och har sedan byggt med plus plus och spelat spel.

Utöver morotsbullar så har jag bakat långpannefranska, sesambröd, kladdkakemuffins samt chokladmuffins. Nu är frysen helt smockfull, men visst är det gott att äta hembakat.

2 reaktioner på ”Baksöndag

  1. Mysigt med baksöndag, jag är urusel på att baka =(
    Svar: Åh men ja, vi hade så himla kul!! Fortfarande seg men det kan ju bero på att jag åkte till Köpenhamn på måndagen. En sån fest om året räcker gott & väl;)

  2. Wow, grymt bra jobbat och gött att ha hembakt i frysen! Ny blev jag inspirerad till att köra en bakdag härhemma om vädret blir kasst i veckan!

    Svar: Yes, jag uttryckte mig lite snabbt o oklart, det är många bitar kring klimatpåverkan, jag måste läsa på ännu mer kring detta och just det där med att använda konstgödsel är ju bara knas, när man kan använda från våra betande djur. När det gäller ekologiskt så kan jag inte tänka mig annat än ekologiska bananer, då man ju hört hur arbetsförhållandena är där på ” vanliga” bananplantager, och bananer är ju inget vi odlar här så, japp, där är valet busenkelt! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.