Bajs, kotten, PH, knivlist och trall!

Idag har bägge barnen varit bra i magen hela dagen! De har dessutom varit mycket piggare idag =)
Rickard har dock börjat må lite skumt och jag håller alla tummar och tår för att slippa magsjukan! Fy, att spy är verkligen äckligt… 
Idag har det blivit en del vettigt gjort! Kotten är nu uppsatt och jag är glad över att vi bestämde oss för att behålla den i koppar, trots att det var den i aluminium vi beställt. Det blir ett varmt och mysigt sken från lampan =)

Även PH taklampa i köket är på plats. Otroligt jobbig att montera men resultatet blev bra som tur var!
HSB erbjuder alla nyinflyttade 2 timmars hjälp – städ, fönsterputs, montering etc. Fastighetsskötaren som var här idag fick sätta upp knivlisten (toppen att slippa borra i kakelfogen själva, speciellt eftersom det går elkablar där innanför) och så fick han kapa de trall-bitar som var för stora på Tindras balkong. Rickard hade lagt ut alla plattor där de kunde ligga hela men längs ena långsidan och ena kortsidan behövde de kapas – skönt att slippa göra det själva med =)
Nu ska vi bara hitta det perfekta utemöbel-setet som ska få pryda hennes balkong! Tur att det dröjer ett tag innan det blir varmt och gott ute igen – vi behöver inte känna någon direkt brådska med att finna ett.

2 reaktioner på ”Bajs, kotten, PH, knivlist och trall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.