Badkarsproblem

Då de fått problem med badkaret vi beställt åkte vi idag till nya lägenheten för att få se själva, detta för att kunna besluta oss om hur vi vill göra. Problemet var att eftersom vi valt ett badkar med helfront och det är två glasduschväggar så skulle vi aldrig kunna lyfta bort en front för att kunna göra rent brunnen eller städa där under. Eftersom vi valt ett badkar som är 180cm långt så är det inte så lätt att finna ett nytt, med bara halvfront…

Alternativet är att de ska montera ner glasväggen så att badkaret får plats men det vill jag inte. Nackdelen med badkar är när man bara ska duscha och det skvätter överallt och därför är det perfekt med glasväggar.

Men så är det ju det att vi inte hittat ett annat badkar… Det som ingick var bara 150cm långt och ser billigt ut (inte så konstigt då det kostade många tusen mindre).
Jaja, vi får fortsätta leta badkar!
I vilket fall så tog jag ju såklart foton när vi var där! Första fotot är på delar av badrummet, främst dusch- och tvättdelen. Det är en skjutdörr i glas som man kan dra för och då få toa och handfat i ett eget rum respektive dusch och tvätt i ett eget.

Köket – jag är supernöjd med valet av skåpsluckor:

Ååååhhh! Nu hade de även fått upp fondväggen i vardagsrummet! Den är SÅ snygg och jag bara älskar den! För den som undrar så kan jag ju säga att det var Rickard som övertygade mig om denna tapet, jag var lite skeptisk till priset. Men gud så nöjd jag är =)

Tindras rum. Balkongen var inte inglasad men det kommer den att vara om lite drygt en månad då vi flyttar in!

Tristans rum. Fönster över hörn är verkligen läckert!
Den vänstra bilden är på barnens spegelgarderob och den högra visar dörrarna som är i vårt sovrum. Där inne finns en walk-in-closet =)

Tristan kunde såklart inte stå stilla och skulle göra precis allt man inte får *ler*

Jag längtar så otroligt mycket nu =)

4 reaktioner på ”Badkarsproblem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.