Bad och bus

Himlen var klarblå och det var otroligt varmt på uteplatsen imorse. Jag ville passa på att åka och bada då det blivit otroligt lite av den varan i ”sommar”. Känns inte som att det varit sommar ens… Vi åkte i vilket fall till Härlanda Tjärn, badet dit det går ”snabbast” att åka med buss – enbart en timme från dörr till bad. 
Det var inte särskilt varmt i vattnet men det brydde sig inte Tindra om. Tristan var dock mer avvaktande och var enbart precis vid vattenbrynet. Vi hade med lunch och satt på stranden och åt den – mysigt!
Barnen lekte och efter en timme där däckade en trött Tristan i vagnen. Tindra lekte ett tag till men pratade sedan om att hon längtade efter mormor (som varit uppe i sommarstugan i värmland i två veckor). Tindra ringde till mormor och frågade om vi fick komma dit – vilket vi givetvis fick. 
Spenderade ett par timmar där, men jösses vad mycket enklare det är att vara hemma där inte trappor finns… Tristan är helt galen i att gå i trappor och tror att han kan mer än han kan. Vänder sig inte om och kryper ner baklänges längre utan går bara rakt ner som vi vuxna gör. Fungerar för det mesta men känns lite farligt.. Och så tycker han att det är så oerhört roligt när man säger åt honom. Han tittar efter en för att visa att han är busig och när man säger åt honom så skrattar han bara… Min mamma får nog passa barnen här hemma hos oss de två veckor hon ska ha dem i augusti, så blir det nog enklast möjligt ^^
Åkte sedan ner till backaplan för att möta upp med Rickard som var på väg hem från jobbet. Åkte hem allihop och har haft en mysig eftermiddag. 
Fotot nedan är på de två glassälskande barnen =)

En reaktion på ”Bad och bus

  1. Alltid det farligaste som är mest intressant! Om man säger att de inte får leka med sina leksaker så kanske det blir mer intressant? Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.