Bad, Mat & Zoo

Vi har det underbart!

När vi kom igår var det molnfri himmel och väldigt varmt.  Vi checkade in på hotellet och gick sedan en lång promenad längs Fredrikshamns gator.

img1403629827074

När vi kände oss klara gick vi tillbaka till hotellet,  tog på badkläder och började med utomhuspoolerna på The Reef. En orädd son brydde sig inte om att han inte nådde botten överallt och var emellanåt mer under vattnet än över. Dottern däremot är lite mer försiktig av sig, rätt mycket mer försiktig om jag ska vara ärlig,  och såg till att vara säker på att hon kunde stå innan hon tog nästa steg.

Klockan gick och vid sex blev vi hungriga. Hade sett ut en restaurang redan tidigare på dagen men missade kolla öppettiderna,. När vi kom dit vid halv sju skulle de stänga en halvtimme senare så vi tog istället maten med oss och satte oss ute i solen för att äta.

img1403545020251

Barnen slocknade direkt när vi kom tillbaka till hotellet och jag somnade någon timme efter det.

20140623_202926

Klockan ringde vid halv åtta imorse och vid åtta åt vi The Reefs hotellfrukost! Barnen åt pannkakor och själv satte jag i mig både frallor, wienerbröd och frukt!

Kvart i tio gick bussen som skulle ta oss till Aalborg! Hade tittat på väderprognos i söndags som sa att det skulle regna idag så jag hade packat ner skaljackor till barnen. När vi såg ut genom fönstret imorse var det dock strålande sol och molnfri himmel, vilket såklart gjorde oss väldigt glada. På bussen på väg till Aalborg började det dock blixtra, åska och spöregna vilket fick mig att undra över hur det kom sig att vi lämnat värmande kläder och skaljackor på hotellrummet,..

img1403628150158

Som tur var avtog regnet och det duggade bara lite lätt under de tio första minuterna på Aalborg Zoo. Spenderade hela dagen på zoo:t och tog sedan tåget tillbaka till Fredrikshamn. Barnen ville så gärna bada lite innan läggdags så nu sitter jag på uteplatsen och njuter av solen medan Rickard och barnen badar. Underbart!

img1403628358087

2 reaktioner på ”Bad, Mat & Zoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.