Babylock Imagine 2

Har varit sugen på en overlock ett bra tag men inte riktigt vetat vilket märke jag ska välja. På symässan testade jag två olika och kände en otrolig skillnad mellan dem. Sökte otroligt mycket på internet och frågade runt i olika syforum för att försöka få en uppfattning om vilken maskin som är mest lätthanterlig och pålitlig. Fick många tips och Babylock Imagine 2 hamnade helt klart högst upp på listan.

Just denna maskin var en av maskinerna jag testat på mässan, och jag blev såld redan då, men jag blev ganska avigt inställd till säljaren då denne pratade negativt om andra märken än de märken företaget själv sålde. Säljaren nästintill skrattade åt att jag sa att jag var nöjd med min vanliga symaskin, Husqvarna Viking Opal 690q, vilket inte gav ett seriöst intryck. Bestämde mig redan då för att jag inte verkligen inte ville gynna den säljaren!

Hittade istället till Skövde Symaskiner, som jag kände att jag fick mer förtroende för och där lade jag min beställning. Hann inte ens fundera över vilken dag paketet skulle dyka upp förrän jag fick en sms-avi om att paketet redan var framme. Snacka om snabb leverans!

babylockimagine2

Ville såklart testa symaskinen och testsydde på massor av spillbitar. Efter att ha justerat inställningarna lite så sydde jag ett par enkla shorts till dottern. Jösses så snabbt det gick! Vilken skillnad jämfört med att sy på vanliga maskinen.

Jag är så otroligt nöjd med denna maskin! Den är barnsligt enkelt att trä – och just detta är något jag läst mycket om ska vara krångligt på många andra maskiner. 

Just nu får man dessutom med 6 extra pressarfötter och janets inspirationshäfte. Dessa fötter är: osynlig fållfot, rynkfot, passpoalfot, pärlfot och resår/fiskline isättningsfot. Inspirationshäftet var riktigt bra och jag är sugen på att testa såväl rynkfoten som passpoalfoten och pärlfoten. Läs mer om maskinen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.