Babyfoot recension

Jag har fått äran att testa Baby Foot som finns att köpa hos bodystore.com.
Jag kan helt ärligt säga att jag varit skeptisk till denna produkt då jag funderat på om det verkligen fungerar att stoppa fötterna i påsar två timmar och döda hudceller successivt peelas bort efter en vecka. Men självklart väldigt spännande!
Såhär vacker var jag i två timmar för ett par veckor sedan:
Jag har även funderat över vad denna produkt innehåller men känner mig mycket lugnad av att den innehåller 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande effekt. Den viktigaste ingrediensen i Blackberry SPA Baby Foot är fruktsyra som milt tränger in i lagret av döda hudceller och verkar mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort.
Efter ungefär en vecka börjar fötterna att ”fjälla” och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss.– Wow, det var just det här som hände! Mer och mer hud peelades bort. När jag torkade fötterna efter en dusch blev golvet fullt av död hud. På ett ställe, där jag efter en operation i foten inte klarar av att fila (för att det gör så ont om jag filar på det stället), men får ont av vissa skor då det trycker, föll död hud av och lämnade huden mjuk och len – så otroligt skönt!
Två veckor efter att jag haft påsarna på fötterna slutade de fjälla och fötterna var otroligt mjuka och lena. När man, som mig, inte har varken tid eller ork att sitta och fila fötterna för att behålla dem fina är detta helt perfekt!
Jag som städar undan sockar direkt när värmen kommer och inte tar på dem igen förrän vinterskorna måste tas på, tyckte dock att det var lite mindre snyggt att gå runt med fjällande fötter (såg ut som när när man bränt sig och huden flagnar av efteråt) i snygga sommarskor, så jag rekommenderar att göra denna behandling efter sommaren, inför vintersäsongen, och efter vintern, för att fräscha upp fötterna inför sommaren.
Jag som velat boka in en tid för fotvård men inte känt att jag hunnit uppskattar verkligen att man på ett mycket enkelt sätt kan fixa det själv – jag är otroligt nöjd med resultatet!

En reaktion på ”Babyfoot recension

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.