Baby & Barn mässan

Idag kom äntligen dagen som jag längtat efter i ett helt år – Baby o Barn mässan 2011 öppnade!!

Jag var där redan vid 09:20 och jag kan lova att jag var glad över att redan ha en biljett, för det var sannerligen kö för att få köpa biljetter. När de släppte in folket vid 09:30 gick jag direkt till Loppi.se för att registrera mig och få en goodiebag. Mitt emot dem hade HIPP barnmat sin monter, men jag är onekligen besviken på dem…de hade ENBART en tävling!

Sedan påbörjade jag min vandring runt om i mässhallen. Jag hade bara tänkt vara där en kort stund idag, eftersom jag ska dit imorgon igen, men vistelsen blev längre än beräknat…

Babyshop.se hade onekligen väldit bra erbjudanden! Alla kläder – 100 kr plagget. Där fick jag även köpt en åkpåse och matchande shoppingväska, samt matchande mössa och tossor.

Storken hade ett erbjudande att om man beställde en Icandy på mässan så fick man 50% på de Icandy tillbehör man köpte till. Jag som ville ha ett parasoll till min vagn kunde inte hålla munnen stängd och fick fixat 50% på parasollet, trots att jag redan köpt min Icandy Peach Blossom.

Lundmyr ,  Me&I och NOVA STAR hade bra erbjudanden på kläder – så dit tycker jag man ska gå om man tänkt besöka mässan!

Vagnen och händerna blev överfyllda av påsar direkt, mycket tack vare Coops erbjudande på Änglamarks våtservetter, 6 paket för 60 kr och då fick man även med ett gosedjur! 12 paker våtservetter blev det för min del, och det vägde onekligen en hel del… Fick även köpt saft, russin och kikärtor – allt från änglamark – och till huslöst låga priser 😀

Imorgon blir det klippning av Tindra av Spojl på mässan och troligtvis spenderas det mycket mer pengar än så =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.