Autumn Nails

Igår kväll höll jag, tillsammans med Saian Academy, i Höstens Lyxigaste Kväll. Det var ett mycket lyckat event och jag har en hel del bilder och information att dela med mig av. Det hinner jag dock inte nu, då det hastigt blivit bestämt att jag ska till Kina i November. Såå kul! Men massor att göra nu innan. Så all info om eventet kommer snart.

Däremot vill jag visa mina läckra höstnaglar i en härligt turkos/mörk grön nyans gjorda av underbara Jeanette på Saian Academy.

4 reaktioner på ”Autumn Nails

 1. Men så fina! Skall svara på ditt mail snart med, har inte hunnit,jisses!
  Svar: Ja alltså jag förstår verkligen inte går tiden går så fort! Eventet verkar ha blivit lyckat;) Vad kul! Så jäkla synd att jag jobbade =(
  Vad skall du göra i Kina, gud vad kul!!

  1. Hej Linda, tycker själv att eventet blev väldigt lyckat och hoppas att alla deltagare tyckte det med. Jättesynd att du inte kunde komma men förhoppningsvis kommer fler tillfällen.
   I Kina blir det jobb – så ingen nöjesresa tyvärr. Kommer garanterat bli galet långa dagar – men väldigt spännande.
   Kram

 2. Ursnygga naglar, älskar färgen! Tack för ett superevent, var oerhört intressant och verkligen lyxigt.
  Så spännande med Kina, kan tänka mig att det är en del att tänka på innan en sån resa.

  1. Tack, jag älskar ju färg =) Roligt att du uppskattade eventet, var roligt att du var med. Haha, ja – det är inte som att åka till Belgien direkt. Och eftersom det är resa med jobbet behöver en hel del annat än bara semesterkläder följa med. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.