Återbesök på lungmottagningen

Idag hade Tristan återbesök på lungmottagningen. 
Vi åkte samtidigt som Rickard åkte till jobbet imorse eftersom jag tänkte att vi kunde leka på den stora lekplatsen utanför Östra sjukhuset. Tyvärr så började det spöregna på vägen mellan olskrokstorget och östra sjukhuset, så vi gick upp till lungmottagningen direkt i förhoppningen att det skulle finnas något lekrum där. Som tur var fanns det massor av leksaker, rutschkana, bobycar och ett stort sagoslott, så Tindra underhöll sig  jättebra där. 
Jag hade lunch med till Tindra eftersom besöket opassande nog var klockan 11. När jag öppnade matbyttan insåg jag dock att jag glömt göra något till pommes fritesen. Pommes:en la jag ju ner igår kväll eftersom de blev över från middagen och tänkte att jag skulle hinna göra något till idag på morgonen. Men eftersom jag klippte Rickards hår imorse bland annat, så glömde jag helt av det… Som tur var, var hon nöjd ändå och emellan tuggorna gick hon ner från stolen och gick för att pussa sin lillebror 😀

Besöket gick bra! Som vi även själva märkt andas han mycket bättre nu, så vi ska fortsätta med antibiotikan i tre veckor och givetvis med alla andra mediciner också. I början av oktober ska vi dit igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.