Area Manager

Japp, det är det jag är nu! 
Första dagen på jobbet gick bra. Började inte förrän vid nio i morse och hade först en genomgång med chefen. Blev visad runt, fick en säkerhetsgenomgång och presenterade mig för mina arbetskamrater. Lite drygt en timme innan lunch var chefen klar med mig och jag fick sätta mig bredvid mannen som ska lära upp mig. En mycket trevlig kille, som lärde mig en hel del. Kan lova att jag efter en timme bredvid honom var rätt snurrig huvud av alla knapptryckningar, program och flikar på skärmen *ler*
 Efter lunchen fortsatte vi och jag fick lärt mig mer än planerat idag då det dök upp ett ”problem” som jag egentligen skulle fått lära mig att hantera vid ett senare tillfälle.
Kan nu meddela att jag förstår varför folk dricker kaffe flera gånger om dagen! När man sitter inne hela dagen, framför en datorskärm så behöver man helt enkelt små energikickar. Hade jag inte haft godisbitar att stoppa in i munnen då jag kände att jag behövde en energikick så hade jag blivit tvungen att dricka kaffe ^^.

Ser fram emot morgondagen och hoppas få lära mig än mer imorgon. Ser dock inte fram emot att behöva gå hemifrån 06:30 – bussarna går sällan och jag har två byten, det ena på bara fem minuter men det andra på 15 minuter – men det positiva är att jag hinner äta frukost i lugn och ro på kvarten vid det andra bytet =)
Vad har ni hittat på idag?

2 reaktioner på ”Area Manager

  1. Just det ja! 🙂 Så var de! Ibland är minnet bra men lite för kort tyvärr… Tur att du hade några godisbitar iaf 🙂

    Maja är den 8 aug. 21 månader, det går fort!!

    kram kram

  2. Kul med nytt jobb!

    Idag har jag mest tagit det lugnt, sambon och sonen var borta hela dagen och kom inte hem förrän vid 20.30. Har hunnit plocka lite svamp, fika hos mina föräldrar, surfa runt i lugn och ro och åkt en sväng ut till ett ställe som heter Skanssundet där mina föräldrar skulle köpa rökta räkor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.