ÄNTLIGEN SOMMAR

Rickard, som idag tagit ledigt från jobbet, åkte och lämnade Tindra på förskolan imorse.
Jag såg det vackra vädret och kunde inte hålla mig inomhus. Tristan behövde sova och ja la honom i vagnen och gick ett varv här utanför på gården, men kände att jag ville röra på mig mer. Gick in, stängde balkongdörren, la ner mobil och plånbok och gick på en promenad. 
Jag som nyss hade duschat var osminkad och hade inte hunnit borsta håret. Tog på mig en jumpsuit och ett par (vad jag trodde) bekväma tofflor och gick iväg. Vid busshållplatsen nere hos oss stod två mammor med barnvagn och när jag gått förbi hör jag den ene säga högt ”oanständigt”. Jag var på bra humör och vände mig om och log mot dem =)
Två bilister tutade och jag förstod att det måste varit provocerande att se en osminkad kvinna med oborstat hår som (enligt mammorna vid busshållplatsen) hade för lite kläder på sig promenera med sitt barn i barnvagn…
Promenerade upp till Tuve, mötte maken och vi åkte för att handla lite granna. Promenerade sedan halvvägs hemåt från Coop på Backaplan, men tog bussen som kom bakom oss efter halva vägen då det kändes dumt att promenera i värmen med både frusen lax, fiskpinnar, mjölk och fetaost under vagnen..
Jag och lillkillen satte oss på uteplatsen när vi kommit hem och han svalkade sig med en glass:
Fick njutit av värmen ett litet tag men tiden gick allt för fort och en ”kort” stund senare kom Rickards mamma. Jag tog hennes bil och åkte och hämtade Tindra från förskolan. Åkte sedan till min mor så att Yvonne kunde vara hemma hos oss med barnen. Sedan var det dags för seminarie, som varade i fyra timmar utan någon paus. Det gick bra, ett par småsaker som ska justeras och sedan hoppas jag på ett bra betyg ^^

2 reaktioner på ”ÄNTLIGEN SOMMAR

  1. Jag blir faktiskt väldigt ledsen när jag läser det här! Min dotter går på dagis vid ditt område och jag har gått förbi dig en gång och det kan ha vart jag som var en av dom 2 mammorna. Andra gången jag såg dig så satt jag och väntade på bussen och du gick flrbi mot tuve. Minns att du hade ett par fina träskor på dig och en jättefin byxdress. Jag hoppas verkligen detta var en annan gång för jag hade aldrig sagt något sådant eller tänkt nått sånt om en annan människa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.