”Allt blir perfekt” – citat från min älskade make

”Allt blir perfekt” – det säger alltid min man! Han påpekar ständigt ”Vad var det jag sa? Allt blir perfekt i slutändan”. Jag har nu börjat handskas med tanken att det kanske stämmer… En massa motgångar som i slutändan visar sig ha varit en motgång för att nå något annat bättre.

Graviditeten med Tristan till exempel… låg inne på specförlossningen/spec bb i sex veckor (!!!) innan han beslutade sig för att komma ut, eftersom vattnet gick i vecka 26+0. Det var sannerligen inte roligt att vara hemifrån så länge, sjukhusmaten var äcklig och sängen var hård. Men vi har nu fått en riktigt fin grabb som är stark och frisk, och bonusen är ersättningen för hans sjukhusvistelse från de försäkringsbolag där jag tecknat gravidförsäkring. Och jag fick dessutom ersättning för min sjukhusvistelse under de sex veckor jag låg inne, från min egen sjuk- och olycksfallsförsäkring. Kunde det bli bättre?

Min bilolycka är ett annat exempel… illa var det och jag är verkligen inte återställd, kommer heller aldrig att bli.. Men nu är mitt försäkringsbolag ÄNTLIGEN (efter nästan 3 år) klara med invaliditetsbedömningen, och jag är nöjd. Det kanske till och med blir ännu bättre, för när invaliditetsgraden uppmäts till mer än 10% så tas det även upp i TrafikSkadeNämnden, vilket kan resultera i en ännu högre invaliditetsgrad och därmed mer ersättning.

Det nya målet är att inte ha några bolån kvar inför försäljningen av denna lägenhet, och i dagsläget kommer vi lyckas med det innan årets slut. Allting blir nog perfekt… tillslut 🙂

Så att Rickard hittills inte fått något seriöst heltidsjobb, det måste helt enkelt vara för att han ska kunna vara hemma och se sina barn växa upp, och lagom till nästa höst, när även Tristan börjat på förskolan, då kommer han få sitt drömjobb. Så måste det vara – allting blir ju perfekt!

2 reaktioner på ””Allt blir perfekt” – citat från min älskade make

  1. Helt vansinnigt att det tagit så låång tid för honom! Jag som varit galet arg över att det tagit tre år för mig, eftersom de från början sa att de kunde göra invaliditetsbedömningen efter ett år.

    Men det blir onekligen en bra ränta han måste få på pengarna eftersom det tagit så lång tid!

    Absolut, säg det ofta, man blir glad i själen av att säga och tänka det 😀

  2. eddy var ju med i en trafik olycka när han var 14 och han är 34 nu. och det är först nu som allt är klart med trafikolyckan. Det är först nu som han får pengar. Det är helt sjukt var försäkringsbolag osv kan vara sega..

    men det är verkligen ett bra motto som din man har.
    man kanske ska börja att säga att allt blir perfekt lite oftare.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.