Abeko Ludvig regnset

Ni kommer väl ihåg att Abeko sponsrar till Mammablogg Date 2012 och jag kommer att tävla ut Ludvig set på eventet?
Produktbeskrivning:
Jacka: Avtagbar huva med resår. Fleecefodrad krage. Dragkedja och frontslå med tryckknappar. Abeko reflexprint på båda ärmar. Resår i ärmslut och nertill. Fickor med dragkedja.
Storlek 80-110 med hängslebyxa: Reglerbara, elastiska hängslen. Knappar i sidorna för reglering av vidd. Abeko reflexprint runt båda benen. Resår i benslut. Resårhälla under fot.
Storlek 120-130 med midjebyxa: Resår i midjan, kardborrereglering i benslut.
Vattentäthet: 8000 mm. Material: Extra nöthärdig PU/polyester 200 g/m²
Tindra har fått ett Ludvig regnset från Abeko och jag kan garantera att hon blev glad när hon imorse såg att det hängde ett nytt regnset på köksstolen. Hon skulle såklart genast testa det, och även om jag älskar sommar och sol så tycker jag att det är lite synd att det inte regnar idag så hon fått möjlighet att testa setet utomhus i det väderlag det är till för.

Jättebra att det är hängslebyxor eftersom det då inte gör något om de är lite stora och dessutom skyddar byxorna då upp mot ryggen där det annars kan läcka in vatten, speciellt när man som min dotter sitter i vattenpölarna *ler*.
Fleecefoder i kragen uppskattade min dotter väldigt mycket som annars inte vill ha just regnjackorna uppdragna eftersom hon tycker att de skaver och är för hårda mot ansiktet. 
Resår i ärmslut, nertill på jackan och nertill på byxan är jättebra, både för att kläderna går att ha även fast de är lite stora men även för att det förhindrar att vatten tränger sig in.
Både jag och Tindra ser fram emot regn så hon får testa Ludvig Set utomhus 🙂

En reaktion på ”Abeko Ludvig regnset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.