A better option bag

Det var längesedan vi köpte plastkassar i affären när vi handlade. Vi har istället haft en ICA-kasse och en COOP-kasse som varit utmärkta under många år! Men nu, efter lite drygt 7 år orkade de inte längre,. Efter att ha stått till tjänst minst en gång i veckan under sju år så gav de upp – sömmarna sprack och mindre matvaror kunde falla ut.

När vi var på Coop Bäckebol för att köpa nya så hade de bara sådana i plast, inte de i tyg. Då vår tidigare ica-kasse var i plast och coop-kassen i tyg och vi tyckte om coop-kassen mest, så ville vi helt ha en i tyg.

Sökte därför på nätet och hittade A BETTER OPTION BAG. Vinnare av miljöpriset 2011 och de hade en del olika miljökassar som direkt föll oss i smaken. Vi köpte tre stycken av den kassen som har samma mått som en papperskasse, men som kan återanvändas gång på gång. På utsidan finns ett fack för tidningar, inköpslistan eller dylikt och det finns även kardborre i mitten längst upp för att kunna försluta påsen lite.

IMG_0037

Tyvärr måste jag ju även nämna att jag är frustrerad och besviken på företagets service då de stängde ner webshopen en dag efter vi lagt vår beställning och trots upprepade mail till dem så kom våra kassar inte förrän låååång tid efter beställningen!

11 dagar efter beställningen gjordes fick förklaringen att de ska bygga om webshopen då lösningen blev för kostsam för deras verksamhet men att de skulle skicka ordern under veckan då de precis var tillbaka från semestern. 21 dagar efter beställningen gjorts mailade jag igen – någon leverans hade vi ju fortfarande inte fått,. Dagen efter fick vi ett kort svar ”Den är skickad. Trevlig helg!”. Men man kan ju tro att ordern skickades samma dag som mailsvaret kom då leveransen dröjde ytterligare ett antal vardagar. Otroligt tråkigt då kassarna är toppen!

Som tur är finns kassarna att köpa på andra ställen än i företagets egna webshop! Här kan ni se de återförsäljare som finns runtom i landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.