5000 meter i kuperad terräng

Ytterligare en dag med fantastiskt väder är nu till ända. Själv kom jag precis innanför dörren efter att ha tillbringat hela eftermiddagen utomhus. 

Direkt när jag kommit hem från ytterligare en utbildningsdag på jobbet så stekte jag burgare, packade ner dem och bröd, vattenflaska, jordgubbar, äpplen och lite kex. Tog med mig barnen och på vägen till fontin så ringde maken och meddelade att han också ville följa med. Jag och barnen slog oss ner i Västra Parken medan vi väntade på maken – och passade på att äta våra burgare. 

Väl vid Kotten motionscentral fick barnen börja med att leka på naturlekplatsen. Vi matade sedan änderna och efter det valde vi att följa det 5000 meters motionsspåret i kuperad terräng. Jag joggade en del, barnen och maken sprang mest i nedförsbackarna och vi promenerade en del tillsammans. Otroligt vackert och mysigt!

fontindammen

Jag fick även testat mina nya löpartights som kom i brevlådan idag – och är fullkomligt övertygad om att dessa kommer att få mig att tycka löpning är kul *ler*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.