4-stjärniga hotell

Vilken skillnad! Såväl hotellet på Cypern (Atlantic Aenas Resort & Spa) och detta på Gran Canaria (Hotel Paradise Costa Taurito) är 4-stjärniga, men de går inte att jämföra på långa vägar.

Matutbudet är en av alla saker som skiljer ofantligt mycket. Nu är detta ett mindre hotell men utbudet på hotellet i Cypern var verkligen utöver det vanliga. Det har varit god mat varje dag här och jag har absolut blivit mätt, men det kommer inte krävas någon detox när jag kommer hem 😂.

Förbudsskyltar finns överallt. Den som tar hem priset är där det står att man bara får dricka två drinkar per person. Frågan är ju om de menar totalt på en kväll eller vid ett beställningstillfälle… All inclusive light?? Tilläggas bör göras att ingen bartender nekat när jag beställt tredje eller fjärde drinken men skylten gör mig en smula upprörd.

Rummet ser inte heller så välkomnande ut, men det är inget egentligt fel med det utan bara sämre klass än det på Cypern.

Jag har läst massor om hur man grundar bedömningen för antal stjärnor och att standarden, läget, servicenivån och faciliteterna väger tyngst. Men svårt att till fullo förstå sig på när stjärnorna dessutom betyder olika i olika länder.

Poolen här är liten, men uppvärmd till 27 grader. De som varken vill eller har möjlighet att ta sig ner till havet blir nog aningen besvikna då solen tittar fram över poolen först runt lunch och innan dess är det rätt kallt.

Men jag har det sannerligen inte dåligt! Jag valde hotell mestadels efter avståndet till havet och det är där jag helst befinner mig hela dagarna.

Jag fullkomligt njuter av att bara få vara. Få ligga på den varma sanden och höra vågornas brus medan den fantastiska solen värmer min kropp.

Kunna ta långa kvällspromenader och samtidigt njuta av solnedgången. Magiskt vackert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.