31+1 – Mindre än tre veckor kvar!

Nu är det mindre än tre veckor kvar, känns underbart 🙂

Det har varit en mycket bra dag idag! The Body Shop har kundklubbsdag och jag var givetvis där, trots att jag inte får ha permission varje dag. Så det fick bli en liten fuling med att jag bara skulle ner och fika någon timma eller två… men jag kunde inte låta bli att berätta vart jag varit när jag kom tillbaka och barnmorskan (den bästa!) frågade om fikan trevlig. Jag fick handlat en hel del:

Det enda som stod på inköpslistan var schampoo, balsam och hårinpackning eftersom jag vill ha det för att motverka eventuellt förlossningsdepression. Jag köpte liknande när jag väntade Tindra och det fungerade alldeles utmärkt, så det kommer det att göra denna gången också 🙂

Sen blev det ju lite fler grejjer, men Rickard behöver ny deodorant och jag med, och boxen med ögonskuggor har jag kollat på ett par gånger, så allt var absolut nödvändigt 😀

Vid två tiden blev det dock fika, med en bunt gravida kvinnor *ler*. Förutom den gamla damen som försökte förklara vem utav oss som skulle få pojkar respektive tjejer och att hon gissade fel när hon ville gissa vem som var längst gången, så var fikan väldigt trevlig.

Jag har dessutom gjort klart och skickat in ytterligare en skoluppgift, och hade tänkt sätta mig och läsa lite litteratur inför nästa uppgift strax.

Har dessutom bokat in en tid i nästa vecka för klippning, slingor, hårbottenmassage och inpackning. Välbehövligt må jag säga!

CTG kurvan imorse var bra, tempen bra och de tog infektionsprov igen eftersom tempen varit förhöjd de sista dagarna men ingen infektion.

En helt underbart bra dag helt enkelt!

En reaktion på ”31+1 – Mindre än tre veckor kvar!

  1. jag tycker du är värd de timmarna du var borta.. 🙂

    tänk att det bara är tre veckor kvar.. det måste vara skönt på ett vis att veta att det verkligen kommer att hända något om 3 veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.