31 januari – 26+5

Yeah, nu har det gått mer än 4 dygn sedan vattnet gick och ingen bebis har kommit ut.

Är själv av åsikten att nu när det gått över 72 timmar och förlossningen inte startat ännu så känns det inte som att värkarna kommer komma igång. Pratade med läkaren sent igår kväll och fick då information om att det är infektionsrisken som är det värsta nu, sannolikheten att det blir en infektion är nu mycket större än att värkarna börjar. Tycker dock inte att det känns så troligt att det blir en infektion, torkar man sig bara åt rätt håll och håller hygienen så tror jag inte att det är någon fara.

Lillen i magen är så lugn att jag blir lite nojjig. Han rörde sig ingenting igår och inget under natten och inget hittills idag. Han brukar vara så livlig i magen så jag känner mig lite orolig, men de gjorde CTG nu för någon timma sedan och hjärtat slog så det ska väl inte vara några problem.

Ända sedan jag fick det värkhämmande medlet, som hade som bieffekt att man fick väldigt hög puls, så har jag känt min puls väldigt tydligt. När jag ligger ner känns det som att kroppen ”gungar” när hjärtat slår och som att mitt huvud flyttar på sig i takt med pulsen. Lite halvobehaligt..

Idag har jag ont i huvudet, känner mig helt tjock i huvudet och lite yr, så jag fick precis alvedon för det.

Osminkad och typiskt sjukhussnygg 😉

Ligger nu och väntar på läkaren så att jag kan få mitt sjukintyg och även höra att allt ser bra ut. Hoppas han kommer snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.