3-års kalas

Idag är det tre år sedan Tristan föddes. Tiden går såå fort! 

Kalas har vi såklart haft, två stycken närmare bestämt. Vi började dagen med barnkalas och Tristan som aldrig annars är blyg blev riktigt blyg när alla barn kom – men det släppte rätt snabbt =)

Vi började med korv och bröd till barnen och medan barnen sedan lekte ordnade jag med fika.

Choklad och morotsmuffins hade jag bakat – både i stort och smått format. På de stora chokladmuffinsen hade jag ringlat över kolasås, en liten klick grädde på toppen och överst en bit Eguale Cappuccino choklad.  Morotsmuffinsen toppades med färskostblandning med kanel. Riktigt läckra om jag får säga det själv *ler*

Innan kalaset var slut var det dags för fiskdamm och i påsarna låg ett russinpaket, majskrokar och en balong – ekologiskt och lagom sött för treåringar (i mitt tycke).

Innan det var dags för nästa kalas behövdes det dammsugas – jösses vad åtta barn kan smula och stöka ner *ler* 

Jag bjöd på Petit choux-semlor med hallongrädde, morotsmuffins, chokladmuffins och en glasstårta (där chokladsåsen inte ville tjockna,.vilket gjorde att utseendet blev som nedan,.. men god var den i alla fall!) 


Vi glömde ju tända ljuståget på första kalaset, men på andra kalaset sjöng vi för Tristan och han fick blåsa ut ljusen. Mycket spännande enligt honom själv =)Nu sover barnen och jag är helt slut! Men det har varit en fantastiskt lyckad dag och Tristan slocknade med en gång när han la sig i sängen – helnöjd med dagen och med alla fina presenter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.