28+4

Gårdagens förmiddag var otroligt mysig och trevlig. Jag fick besök av en väninna (som jag känt i 21 år!!) och hennes mor. Jag fick ett vackert halsband, en bok om att göra smycken av berlocker och så blev jag dessutom bjuden på fika =)

Skulle åkt hem igår eftermiddag ett par timmar men efter lunch fick jag ont i ena sidan av magen. Det kändes inte som någon sammandragning utan bara ren smärta. Berättade det för barnmorskan som kallade på läkaren, som kände på magen och sa åt barnmorskan att hämta CTG apparaten. Hjärtljuden var jättefina och den kurvan blev godkänd efter bara tio minuter, men varje gång jag kände att det gjort extra ont i magen så gav värkmätaren utslag. Hon skrev ut den första kurvan och satte på en ny, medan hon gick och visade kurvan för läkaren. Sedan låg jag ytterligare 45 minuter med apparaten igång och som mest var värkmätaren uppe i närmare 50.
Sedan slutade det att göra ont, helt plötsligt… och när det slutade göra ont var värkmätaren konstant nere runt 5-10. Kallade på barnmorskan och sa att det slutat göra ont, fick ligga med ctg ett tag till, men inget mer hände. Hon kopplade bort apparaten och jag skulle ligga stilla ett tag och hon sa att jag nog kunde glömma att få åka hem…
En timme efter det kände jag ingenting, smärtan var som bortblåst! Men hem fick jag givetvis inte åka ändå… Så det blev en tråkig lördagskväll med plugg och melodifestival..

Idag har min älskade dotter, mamma och syster varit här. Lilla T passade givetvis på att somna fem minuter innan de kom fram och sov den första timmen av besöket, men sedan fick jag pussa på henne 🙂
Fick ett jättefint ”Jag älskar dig” kort av min syster, där hon inuti hade skrivit att hon önskade mig en bra alla hjärtans dag. Ja…det kommer ju bli allt utom en romantisk alla hjärtans dag imorgon…den saken är säker i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.