28+1

Jag fick åka hem ett par timmar på eftermiddagen igår, läkaren sa att de skulle kolla hjärtljuden när jag kom tillbaka på kvällen och att anledningen till att det fanns lite fostervatten var för att det runnit ut mycket. Så de ska kolla om någon dag igen, för att se så att allt ser bra ut.

Underbart var det att vara hemma i alla fall. Jag la Tindra på kvällen när hon skulle sova och det var så mysigt att sitta i hennes säng när hon drack välling och läsa en saga för henne och sedan bara ligga och pussa på henne och hålla hennes hand tills hon somnat. Det tog emot att åka hit igen, men jag var fast besluten om att se till att få åka hem varje eftermiddag eftersom inga värden blivit sämre av att jag fått åka hem.

Hjärtljuden lät bra igår kväll och CTG-kurvan var bra imorse också. Den bästa barnmorskan jobbar idag igen och hon är på min sida, hon förstår verkligen att jag vill komma hem till min dotter. Hon skulle prata med läkaren så att jag skulle kunna planera lite.

Läkaren kom nyss och började med att fråga hur det gått igår när jag var hemma. Jag sa precis som det var, att det gått jättebra och att det betyder väldigt mycket att få komma hem. Läkaren sa (som så många andra läkare sagt) att de inte brukar låta folk med tidig vattenavgång få permission, varken under dagen eller få sova hemma. Hon sa att jag får åka hem varannan eller var tredje dag, och jag som väldigt gärna ville åka hem idag också frågade om det var okej att åka hem två dagar i rad och sedan vara här flera dagar i rad. Men det var inte okej, så jag får inte komma hem idag. Är väldigt ledsen, barnet i magen förstör och gör så att jag missar för mig väldigt viktig tid med min underbara dotter..

En reaktion på ”28+1

  1. Hej!
    Det här är Sofie som gick i din klass i högstadiet. Hittade din blogg via facebook, din stackare! Låter jättejobbigt att vara ifrån din man och din dotter så mycket! Försök att fokusera på att du får ut något bra av detta! Tänkte tipsa om en blogg till dig. En tjej som jag pluggade förra terminen ska också ha bebis i början på maj, nu får väl du dock lite tidigare, men det kanske kan vara kul att ha något att kika på nu när du inte får lov att göra så mycket.. http://mittlillahjarta.bblog.se är hennes bloggadress.

    Lycka till med allt! Kram Sofie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.