27 januari – Många tankar i huvudet

Blä! Jag måste ligga i sängen och får enbart gå upp om jag måste på toa. Blev precis nekad att duscha eftersom jag inte får stå så länge, förlossningen kommer tydligen starta då.

26+1 idag så liiite för tidigt kan man väl säga.

Känner mig rätt lugn med att föda ett prematurbarn, litar på att de är väldigt duktiga här. Är dock väldigt ledsen och känner som värsta modern någonsin som lämnat min kära dotter hemma, saknar henne och vill ha henne hos mig..

När jag kom in igår hade de förhoppningen att förlossningen inte skulle starta under dagen idag, och nu hoppas de bara att det hinner gå 24 timmar, så att de hinner ge andra kortisondosen för lungormognaden. Kommer inte komma hem på ett ruskigt tag, det gör mig arg! De menar på att de inte brukar kunna stanna värkarbetet så länge, varje dag som går är positivt. Har man tur kan bebisen stanna inne i magen till max vecka 34, men det innebär ju 2 månader här!

Och föds bebisen nu blir det en lång vistelse på neonatal…

Jag är så ledsen, sådant här händer inte mig.. det går liksom inte ihop. Det är sådant här man läser om på familjeliv, inte något som händer en själv 😛

Dagen har i alla fall varit lugn och vid 21 blev jag förflyttad till ett annat förlossningsrum, som var lite mindre, eftersom det inte hade hänt något ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.