23 dec i Uddevalla!

Igår åkte vi med Rickards mamma upp till hennes särbo i Uddevalla. Han har precis flyttat till en lägenhet där då han sålt sitt hus och Rickards mamma håller på och säljer sin lägenhet och de ska sedan bo i lägenheten i Uddevalla medan deras hus byggs. 

Tindra ville tidigt att vi skulle öppna julklapparna och tillslut började hon riva och slita i ett utav paketen för att få öppna det. Tindra blev superglad över trehjuling hon fick från sin farmor Yvonne och Kurt. Hon fick även ett bestick/tallrik/glas/koppar/kaffekanna – set och ett bakset (bilder på det finns dock i julaftonsinlägget).

Tristan fick en väldigt tjock och mysig fleece från småfolk och en tshirt och ett par vita byxor. Han roade sig dock mest med presentsnöret 😉
Efter middagen påbörjade vi vår resa hemåt, men ville så gärna hinna till postombudet vid Selmas innan 18 eftersom vi trodde att de stängde då. På 42 minuter hann vi från Kurts lägenhet till selmas men det visade sig att de stängde först klockan 22 eftersom de inte fått jalusiet ännu och då måste ha öppet till hemköp stänger.
I ena paketet fanns de kängor Rickard vunnit i footway:s julkalender och i det andra den klänning jag beställt  till Tindra som hon skulle ha idag på julafton. 
Efter att vi kommit hem var det mer eller mindre läggdags direkt för bägge barnen och de fick kvällsmat direkt. När Rickard gick in för att lägga barnen åkte jag iväg till coop bäckebol för att storhandla. Orkade knappt bära in alla kassar från bilen och det tog evigheter att packa upp allt. Men till slut var allt klart och det blev dags för film, nutcracker, som för övrigt var dålig… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.