2018

Så var ett omskakande år till ända och ett nytt år har inletts. Ett nytt år fullt av nya möjligheter och utmaningar.

Eftersom det blev en julafton utan barn hade vi bjudit in familj för att fira jul på nyårsafton.

Mina älskade barn kom tidigt och fick börja med att öppna paket i julstrumporna. Senare på dagen kom min fina pappa, mina underbara syskon och mamma, samt hennes man. Min älskade mormor skulle också kommit men var tyvärr för dålig för att komma.

Efter vansinnigt god mat (om jag får säga det själv 😂) med massor av mina favoriträtter blev det paketöppning. Barnen läste och delade friskt ut paket till både höger och vänster så det blev ingen långdragen utdelning av paket.

Många fina klappar och jag är mest rörd över yoga/meditationskudden jag fick. Mor och syskon som vid senaste spa-vistelsen snappade upp att jag tyckte den vi använde på yogan var så himla bra. Utöver att det verkligen var en överraskning att få en så blev jag alldeles varm inombords när brorsan berättade att den var helt ekologisk, gjord av ekologisk bomull och fylld med ekologiskt bovete. Den kommer att användas flitigt!

Dotterns favoritklapp var nog inlines – som syns på bilden ovan 😂

När alla klappar var öppnade hade maten hunnit sjunka undan lite och det blev dags för årets nyårsdessert; Key Lime-paj i glas.

Resten av kvällen spelade vi spel, lekte lekar och barnen pillade med sina julklappar.

Nyåret skålades in och vi gick ut på gården för att kika på en del av alla de raketer som avfyrades.

Slutligen vill jag önska er alla ett Gott Nytt År 🎆

2 reaktioner på ”2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.