20% rabatt på nagelförlängning, massage & ansiktsbehandling

Två veckor har nu gått sedan jag gjorde nagelförlängning – min första någonsin. Mina naglar har vuxit lite på dessa två veckor och jag har jag fått fila till förlängningen lite men det ser fortfarande riktigt bra ut och jag är otroligt nöjd.

Smörjer in händerna och masserar nagelbanden lite lätt varje kväll med antingen avokadoolja, kokosolja, arganolja eller sheasmör. Det gjorde jag även innan nagelförlängningen men jag är nu lite mer nogrann för att hålla mina naturliga naglar väl återfuktade. Använder oftast också tunna bomullsvantar för att inte kladda ner sängkläder och för att oljan ska få en chans att tränga in på djupet. Har ingen aning om vilket av de fyra alternativen som är bäst för naglarna, men tycker om dem allihop.

Missa inte att ni får 20% rabatt om ni uppger Larsens Liv vid bokning av valfri behandling. Rabatten gäller per behandlingskategori och då SAIAN Academy erbjuder ansiktsbehandlingar, massagebehandlingar och nagelbehandlingar kan ni som exempel boka såväl djuprengörande ansiktsbehandling, ryggmassage och nagelförlängning och få 20% rabatt på alla tre behandlingar.

img_7339

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.