1,5 ton garderober

Snart är 1,5 ton garderober uppackade, monterade och inredda! Det tomma kartongberget är nu enormt och jag börjar bli riktigt trött på att montera lådor, sätta upp klädställningar och skruva ihop skoställ.

Det tar så enormt mycket tid att montera garderobsstommar samt all inredning så mycket kläder ligger kvar i sina kartonger ännu. Jag har dock en förhoppning om att bli helt klar med det idag – men med tanke på strejkande kropp får vi se hur långt jag hinner.

Förmodligen var det ingen höjdare att gå ute i kortärmad tröja dagen då vi flyttade in. Det regnade galet mycket och var egentligen rätt kallt men vi blev varma när vi bar så mycket. Har nu dragit på mig en förkylning och känner mig helt matt (vilket i och för sig inte är så konstigt med tanke på hur mycket vi jobbat de senaste dagarna. Längden på sömnen de senaste fyra dagarna har väl varit ungefär lika mycket som jag vanligtvis sover under två nätter så det är inga konstigheter att jag känner mig matt.

Nu har jag i alla fall placerat mig mer eller mindre raklång i soffan, med en kopp varmt te och ett par skivor färskt bröd ståendes på det enormt futuristiska vardagsrumsbordet (bestående av en IKEA-kartong *haha*) och hoppas att värken i fötter och händer ska ge med sig.

garderober

Önskar er alla en härlig lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.