100% lin

Jag har fått upp ögonen för lin och köpte häromdagen lite nytt till huset! Lin ger mycket mer fibrer än bomull. Användningen av av konstgödning och miljöbelastande kemikalier är ofta begränsad och lin bedöms som ett bättre miljöalternativ än bomullsodling. 

Vi har en hel del servetter hemma i kökslådan och jag har sedan länge bestämt att jag inte kommer köpa nya när de är slut. Det känns så fruktansvärt onödigt att köpa engångsprodukter men problemet är ju att det är rätt bra (och snyggt) att ha servetter när man har gäster eller kalas. När jag idag hittade servetter i 100% lin och snygga servettringar så slog jag till direkt. Jag köpte även fyra löpare, även de i 100% lin, som jag är övertygad om kommer passa perfekt i mitt nya kök i huset. 

IMG_0277

Någon som undrar över vad jag önskar mig i julklapp? Jag önskar mig nämligen handdukar och  badhanddukar i lin, men är även sugen på en torkmatta. Hoppas att tomten (läs maken) hör min önskan. 

3 reaktioner på ”100% lin

 1. Nu kikade på en sån där torkmatta via din länk. Lät ju bra. Här har vi ett dilemma med allt blött som blir på badrumsgolvet när barnen duschat. Det hänger alltid en golvhandduk på tork här…

  Kanske något att önska sig från tomten…

  Trevlig söndagskväll!

 2. Filmen var helt ok, lagom spännande och lagom lång !
  Viggo älskade den och tyckte att den var kanon.
  Han är vanligtvis ganska lättskrämd, men det här gick bra så jag tror knappast att det blir några problem för tindra heller 🙂
  KRAM

 3. Jag hade faktiskt ingen aning om att det ens fanns badhanddukar i lin,
  men servetterna är ju jätte fina !!

  Ja, nu är det äntligen nära !! När ska ert hus vara klart ?
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.