1 februari – 26+6

Rickard kom vid kvar över nio imorse och vi begav oss direkt upp till Neonatalenheten. Orkar inte ens skriva om alla intryck jag fick och de tankar som slog mig däruppe, eftersom jag är trött på kommentarer om  att jag inte ska tänka på det osv.

Det blir så påtagligt när man ligger här, dag ut och dag in och barnläkaren kommit och informerat om hur det kommer bli och att det är bra om vi kollat uppe på neo för att vara förberedda. Han kommer hamna på neo oavsett om han kommer nu eller i vecka 34, bara att det då blir en enklare och kortare vistelse!

Att det är onödigt att oroa sig är givetvis sant, men jag garanterar att ni alla skulle oroa er om ni låg här och inte fick lov att åka hem, inte fick lov att gå upp mer än på toa för att de är rädda att förlossningen ska starta. Om CTG kurvan blir sämre så lovar jag att ni skulle oroa er också..

CTG kurvan var inte så bra imorse så de fick göra en till senare på dagen. Den andra kurvan var dock fin, så det känns bra.

Haft smärtor i magen stora delar av dagen, en molvärk typ, så det plus att CTG-kurvan var dålig imorse gjorde att de beslutade att jag inte fick vara uppe och gå. På morgonen sa de säng-toa-matsal men efter ett par timmar fick jag inte gå till matsalen heller 🙁

Inte fått mitt sjukintyg ännu och börjar bli irriterad…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.