1 december

Jösses, jag är helt slut! Det tar verkligen på krafterna att vara här. Det är psykiskt påfrestande att allt inte går så snabbt som jag är van vid från produktionen i Torslanda och att internet inte fungerar felfritt.

Det är svårt med vegetarisk mat så till lunch har det blívit ris med soja ett antal dagar och en dag blev det två stora pommes på KFC. Till middag idag blev det grekisk pastasallad – fantastiskt gott med lite variation då det blivit pizza vid fyra andra tillfällen. Känner dock att jag behöver protein så jag får köpa en burk bönor imorgon tror jag,.. Få timmars sömn gör ju också sitt till såklart.

I morgon eftermiddag åker vi till Shanghai där vi ska spendera helgen. Ska bli spännande att se den staden! Vi ska bo på Radisson Blu Hotel Shanghai New World vilket ser ut att vara ett riktigt fint hotell. Middagen kommer att avnjutas på Epicure, på hotellets 45:e våning med 360 graders utsikt över Shanghai.

1:a December är det dessutom idag och barnen har fått öppna sina adventskalendrar som jag köpte innan jag åkte. Det blev såväl en kalender med små böcker som de ska få turas om att öppna en lucka på varannan dag som varsin chokladkalender. Jag hittade även en adventskalender för katter med kattgodis i varje lucka som jag inte kunde låta bli att köpa.

img_9154 img_9156 img_9157

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.